Снимка PixabayМлад мъж е починал в болница, а петима са настанени

...
Снимка PixabayМлад мъж е починал в болница, а петима са настанени
Коментари Харесай

Младо момче издъхна след катастрофата в Търговищко

Снимка Pixabay

Млад мъж е умрял в болница, а петима са настанени за лекуване в следствие на пътно-транспортното произшествие, което стана на пътя гр. Попово – с. Зараево, община Попово. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР - Търговище, цитира Блиц.

``
реклама

На 19.12.2019 година към 13,40 ч на път III-2002, км 32+764 - на ограничен сектор от пътя/мост/, е зародил пътен случай сред движещ се в посока с. Захари Стояново микробус „ Фолксваген Крафтер “ с търговищка регистрация – фирмена благосъстоятелност, ръководен от 68-годишен дееспособен лидер от гр. Попово, и лек автомобил „ Мазда 626 “, движещ се в посока гр. Попово, благосъстоятелност и ръководен от дееспособен 19-годишен лидер от с. Зараево, община Попово.

В резултат на пътно-транспортното произшествие в МБАЛ-Търговище са настанени за лекуване 6 души: лидерът на лекия автомобил – с фрактура на десен крайник и с заплаха за живота му, возила се в лекия автомобил 18-годишна госпожица от с. Зараево – с фрактура на бедро, както и возили се в микробуса: 18-годишен юноша от с. Козица, община Попово – с фрактура на нос и на лицева кост, 64-годишна жена от с. Захари Стояново – с фрактури на двата крайници, 56-годишна жена от с. Захари Стояново – с фрактура на крайник, и 58-годишен мъж от с. Козица – с фрактура на рамо.

Тази заран лидерът на лекия автомобил е умрял.

На лидера на микробуса е взета проба за вероятно съществуване на алкохол в издишания от него въздух по надлежния ред – с техническо средство алкотест „ Дрегер “, която е негативна. На двамата водачи са взети кръвни проби за химическо проучване.

Причините за пораждане на случая са в развой на изясняване. По случая е формирано досъдебно произвеждане поописа на РУ-Попово.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2019 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
НАПИШИ КОМЕНТАР